ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ;

 


Ο Φώτης Μιχαλακόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;", με την Ασημίνα Τσιριγώτη.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ; ΠΟΤΕ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΙ - ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ;

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ-ΠΙΟΝΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ;
ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 'Η ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ;
ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.

.........................................

Η ορκωμοσία του Παπούλια και η αποδοχή της προδοσίας (video)


Η πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, στις 8 Φεβρουαρίου του 2005, ακολουθούμενη και από τα άλλα μέλη του προεδρείου, ανακοίνωσε στον νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της βουλής και κατά την προσφώνησή της είπε και τα εξής:

Αναλαμβάνεται κύριε πρόεδρε την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία που όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί, με την ψήφιση ενδεχομένως και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν, χάρην της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

Η προφήτης Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, εκφώνησε την μελλοντική καταστροφή της Ελλάδος!!
Ο Κάρολος Παπούλιας άκουσε την καταστροφή, συμφώνησε και την υπέγραψε!!!
Μεταξύ άλλων, Γεώργιος Σούρλας και ο Φίλλιπος Πετσάλνικος, παρών, άρα και συνυπεύθυνοι.

..........................................

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια